Dankzij ons testlaboratorium vindt u de nieuwste kruisboogontwerpen, testmunitie, de nieuwste kruisboogonderdelen, een compleet assortiment kruisboogkits en nog veel meer. We verkopen onze producten ook via onze winkel: "Kruisboogvergelijk". Wij hebben een aantal exclusieve producten voor u:

Kruisboogvergelijk is een winkel met veel kruisboog, munitie en testapparatuur. Dit omvat een groot aantal kruisbogen, munitie, testapparatuur, en nog veel meer. Wij zijn gespecialiseerd in de vervaardiging van verschillende kruisbogen, boogschieten apparatuur, en accessoires. Hier vindt u een grote selectie van accessoires, een grote verscheidenheid aan testapparatuur, een kruisboog bereik met allerlei varieert van 7,5 tot 40 meter, een brede selectie van boogschieten bogen, en nog veel meer.

Ons testlaboratorium, met zijn enorme selectie kruisboogonderdelen, testmunitie en testapparatuur, bevindt zich op de tweede verdieping van een gebouw dat vroeger de kantoren van "Espritsboog-De Koninklijke Kriege" was.

Op het eerste gezicht lijken kruisbogen eenvoudig: een houten handvat met een paar gaten geboord op het einde voor een bout. In feite zijn ze een van de meest gecompliceerde delen van de kruisboogwereld. U alle kenmerken van een goede boog, maar zonder de kwaliteit en precisie van een ervaren vakman. Uit onze tests blijkt dat als u op zoek bent naar een goede, goed gebouwde, betrouwbare en nauwkeurige kruisboog, niet verder kijkt.

Wat is een CNC-router?

In de afgelopen jaren is de term "cnc router" gemeengoed geworden in de kruisboogwereld en wordt de term "glasvezel extrusierouter" gebruikt om een gemeenschappelijk alternatief voor CNC te beschrijven. Wanneer u een CNC-router hebt, snijdt u de stukken van een enkel stuk materiaal, net zoals u zou doen voor een draaibank, zonder dat u in een mal, machine of gietvorm hoeft te snijden. Een goede CNC-router stelt u in staat om onderdelen uit verschillende materialen te snijden, zodat u het beste van twee werelden krijgt.

Maar al te vaak kijken mensen naar onze beoordelingen en gaan ervan uit dat we, omdat we wetenschappers zijn, een soort onbevooroordeelde mening gaan geven. Maar zo hoeft het niet te zijn. In onze reviews, zetten we onszelf in de schoenen van de klant en kijken naar het product en de kenmerken, alvorens het schrijven van een review. We nemen ook onze persoonlijke ervaring met het product op in onze reacties. Op die manier kunnen onze lezers ook helpen vorm te geven aan onze manier van denken. Ons doel is om u informatie te brengen die u nergens anders zult vinden, zodat u een weloverwogen beslissing nemen voordat u het product koopt. Als u meer informatie wilt, bekijk dan onze FAQ.

Wat is een OSS? OSS staat voor Open Source Software. We zijn een groep mensen die graag praten over en denken over open source software, vooral in de context van kruisbogen. Zoals u zult zien in de volgende secties, OSS verwijst naar alles van de code tot de specificaties.