U onze volledige openbaarmaking hier zien. Als u een aankoop doet via een van de genoemde producten, krijgen we een deel van de commissie en worden de kosten van uw commissie afgetrokken, maar we ontvangen geen vergoeding om dit te doen. Je op elk moment annuleren door op de link annuleren te klikken en we krijgen geen geld terug.

Als u op zoek bent naar kruisbogen online te kopen, moet u overwegen het kopen van een online winkel. Zo kochten we onze kruisbogen via een online winkel genaamd Krieger-Janssens. Hun prijzen zijn vergelijkbaar met de prijzen die we kunnen vinden op eBay en de producten die ze verkopen zijn vaak van betere kwaliteit dan hun online concurrenten. Dit is waarschijnlijk de enige manier om een goede prijs op je kruisbogen in Nederland te krijgen. De kwaliteit van Krieger-Janssens kruisbogen is ook te vergelijken met Krieger-Janssens, maar ik zal het hier alleen over Krieger-Janssens hebben. Kruisbogen met een vatvormige punt worden over het algemeen beschouwd als beter dan die met een gladde punt.

Klik alleen op een van de links op onze website om een kruisboog te kopen.

Wij zijn een affiliate partner van de 'crossbows-forum.nl' (website) en de 'Crossbow-forum.nl' (website) over kruisbogen, omdat we uw referral codes kunnen gebruiken in ruil voor uw producten. Dit zijn geen commissies en we maken geen commissie als u onze links gebruikt. Voor zover wij weten zijn er geen kosten verbonden aan het gebruik van onze links en wordt u volledig door ons ondersteund. Deze website en de informatie die het bevat zijn niet bedoeld om te worden gebruikt of gebruikt voor enige vorm van verzoek of commercieel gewin. Wij zijn niet aansprakelijk voor enig verlies van geld door het gebruik van onze links. Om deze reden wordt aanbevolen dat u een VPN-service (https://www.vpn.to/vpn/) gebruikt om risico's te vermijden. De 'Crossbow-forum.nl' is een door vrijwilligers gerunde website waar kruisboogeigenaren hun eigen kruisboogbeoordelingen plaatsen, de beste kruisboog kopen, kruisboogjacht en andere kruisbooggerelateerde onderwerpen bespreken.