Toen ik deze blog begon in 2008, dacht ik dat het leuk en leuk zou zijn om over mijn passie te schrijven om een kruisboog te gebruiken om te jagen en te vissen.

Ik ben al een Crossbow gebruiker voor bijna 15 jaar en hebben veel geleerd door alle ervaringen die ik heb gehad op kruisbogen. Ik ben ook begonnen met deze blog, want ik wil mijn ervaringen van kruisboog jacht te delen met de mensen die graag de jacht te genieten. Bovendien zal deze blog me helpen om mijn eigen vaardigheden als kruisboogjager te verbeteren. Er is een groot deel van de kruisboog jacht gemeenschap die nieuw is voor de hobby, het is mijn hoop dat u ook genieten van deze blog. Ik ben altijd op zoek naar mensen om mijn kruisboog jacht avonturen te sluiten en om me te helpen mijn eigen vaardigheden te verbeteren! Dus voel je vrij om me te volgen op mijn blog en doe mee met het plezier. Om meer te weten te komen over kruisboogjacht, klik hier Ik ben nieuw op deze blog en ik zou het geweldig vinden als je me zou kunnen helpen aan de slag door het schrijven van een aantal inleidende woorden op deze blog.

Op sociale media vind je me op mijn Twitter of Instagram. Ik ben ook in contact met een heleboel andere mensen uit de industrie, dus voel je vrij om me een e-mail te sturen als je vragen hebt.

Als u meer wilt weten, lees mijn inleidende post, of gewoon wilt weten over wat kruisbogen zijn, neem een kijkje op de link aan de bovenkant van deze pagina. Wat zijn kruisbogen? Voordat je helemaal enthousiast over een geheel nieuw type wapen, moet je weten wat een kruisboog is. Als het gaat om geweren, geweren en geweren, ze zijn allemaal heel verschillend. Bijvoorbeeld, geweren hebben het woord "pistool" op de zijkant en ze hebben een tijdschrift, terwijl geweren hebben geen tijdschrift op alle. Een pistool heeft een bout, trekker, vat, en dergelijke. Een kruisboog, aan de andere kant, heeft het woord "boog" aan de zijkant.

Ik heb dit altijd al willen doen vanwege mijn liefde voor wapens. Ik besloot om deze blog te starten omdat ik wilde mijn kennis, mijn gedachten, mijn ervaringen met kruisbogen en de vele manieren om ze te gebruiken in ons leven te delen.

Mijn leven begon te veranderen toen ik mijn man van twee jaar ontmoette. Hij had een relatie met een geweldige vrouw en ik probeerde een nieuwe minnaar te vinden. Ik begon het gevoel te krijgen dat het tijd was om iets nieuws te proberen, iets anders. Ik had een paar dromen van steeds een kruisboog jager en de dromen werden groter en groter totdat ik had deze zeer sterke beelden van waar ik wilde zijn. Ik woonde in een klein stadje in Nederland met mijn man op dat moment. In mijn vrije tijd speelde ik de hele tijd met mijn kruisboog.

Mijn jeugd

Toen ik in 1998 mijn school afrondde, besloot ik dat ik een Engelse blog wilde schrijven. Na ongeveer drie maanden van hard werken kreeg ik mijn eerste posting, ongeveer een jaar later werd het een stuk populairder en vandaag zijn we nog in leven. Ik hoop dat we nog steeds samen en bloggen op hetzelfde moment. Als u vragen hebt over kruisboog veiligheid of over een ander onderwerp, voel je vrij om te vragen.

U mij volgen op mijn Twitter of Facebook. Als u fouten vindt of wilt u de onderwerpen besproken in deze blog te bespreken, voel je vrij om contact met mij op. Daarnaast u de link in dit bericht gebruiken om toegang te krijgen tot mijn nieuwe boek, Crossbow Safety – The Crossbow in Action (beschikbaar in het Engels, Nederlands, Nederlandstalig). Dit boek is ook gepubliceerd in Duitsland, Spanje en Italië. Ik hoop dat het u bewust zal maken van enkele van de gevaren van kruisbogen.

In 2019 werd ik geïnterviewd door een Nederlandse krant, de krant Voetbal International. Ze interviewden me over mijn boek "Tales from the Bow-Carving Hall of Fame". De titel van het boek komt uit de houten boogsnijzalen van het museum in Dordrecht, waar ik begin 1800 voor het eerst kennis maakte met de kunst van het snijden van houten bogen.

Er zijn veel houten bogen vandaag, maar ik heb besloten om een kijkje te nemen in de geschiedenis van kruisbogen in Nederland. De originele kruisboog werd een "bok" genoemd, wat een boog of een bowie kan betekenen. Zoals de naam al doet vermoeden, kan dit type kruisboog worden gebruikt voor de jacht of voor de strijd. Er zijn enkele variaties in de soorten, maar voor het grootste deel waren ze zeer eenvoudig en gemaakt van hout. Boks werden gebruikt voor zowel de jacht en de strijd. Er waren slechts een paar soorten kruisboog, zoals de "bokken", een soort "snoek" of een "bowcote".